DSO doelen 1200px tekst

Volgende uitvoering

Voorjaarsconcert 2023

Dirigent

Datum
Zaterdag, 22. April 2023, 20:15 uur

,

Klik voor meer info:
Voorjaarsconcert 2023

Actueel

  • Terugblik op twee geslaagde concerten

    In het weekend van 12 en 13 november gaven we twee goed bezochte concerten in Delft en Den Haag. Onder leiding van Kian Pin Hiu openden we met de opzwepende Ouverture La forza del destino van Verdi. Daarna betrad cellist Godfried Hoogeveen het podium voor de Rococo variaties van Tsjaikovski. In de akoestiek van de kerken waarin wij speelden kwam het stuk goed tot zijn recht, van de virtuoze loopjes tot de gevoelige hoge tonen, die helemaal in de ruimte konden uitklinken en verdwijnen. Na de pauze brachten we de bekende Symfonie nr. 9 van Dvorák ‘Uit de nieuwe wereld’ ten gehore. Vanuit het publiek kregen we enthousiaste reacties op de concerten. Wij zijn Kian Pin Hiu dankbaar voor zijn bezielende leiding. Inmiddels staat onze volgende uitdaging op de lessenaar: de Symphonie Fantastique van Berlioz.

Agenda

22 april 2023
20:15 - 22:30 uur
Voorjaarsconcert 2023,
23 april 2023
15:00 - 17:30 uur
Voorjaarsconcert 2023,
Via dit formulier kunt u kaarten bestellen voor onze concerten. We zijn heel blij u weer te kunnen verwelkomen!

We moeten ons bij de concerten houden aan de RIVM-richtlijnen rondom Corona. Daarom willen we u vragen rekening te houden met het volgende:

  • er is een beperkt aantal bezoekers toegestaan, dus er zijn minder kaarten beschikbaar dan normaal;
  • kaarten zijn alleen te bestellen via het formulier en niet aan de kassa;
  • er is geen pauze en geen catering;
  • overal geldt de 1,5 meter-afstandregel;
  • mocht u klachten hebben of onder de quarantaineregels vallen, dan moeten we u helaas vragen af te zien van uw bezoek..
Binnen enkele dagen krijgt u een bevestiging van uw bestelling, waarin staat hoe u uw kaarten kunt betalen. Uw kaarten liggen dan voor het concert voor u klaar bij de ingang van de zaal.

Wij vragen u om per bestelling alleen kaarten te kopen voor personen uit één huishouden. Wilt u van ieder lid van het gezelschap naam en telefoonnummer vermelden? Al deze gegevens worden na 14 dagen verwijderd uit ons bestand. Als u kaarten wilt kopen voor mensen uit verschillende huishoudens, kunt u wel een aparte bestelling doen.

Het concert duurt ongeveer vijf kwartier. Wilt u minimaal 15 minuten voor aanvang van het concert aanwezig zijn? Omdat de ruimte goed geventileerd wordt, is het aan te raden warme kleding mee te nemen.

We kijken uit naar uw komst!

Repetitie

Hofkerk
Cort van der Lindenstraat 1
2613 WP  Delft

Concert bezoeken?

Bestel hier uw kaarten

Social media

Aanmelden nieuwsbrief

We use cookies to optimize site functionality. Read our privacy statement for more information.