DSO doelen 1200px tekst

Meespelen?

Heb je belangstelling om mee te spelen? Kom gerust een keer luisteren en kijken, of speel een keer mee. Het is handig als je van tevoren even laat weten dat je wilt komen. Dan kunnen we samen kijken welke repetitie het meest geschikt is, en ervoor zorgen dat de aanvoerder van jouw instrumentgroep je verwacht. Gebruik hiervoor het contactformulier.

Ook als je eerst wat meer informatie wilt, laat het dan weten via het contactformulier. 

We zijn met name op zoek naar violisten en contrabassisten. Dus als je een van deze instrumenten op een goed niveau bespeelt, kom dan een keer langs en laat je overtuigen!
 strijkorkest small


Praktische informatie:

  • De repetities zijn elke week op woensdag van 20.00 tot 22.30 in de Hofkerk, Cort van der Lindenstraat 1 in Delft.
  • Het is de bedoeling dat je alle repetities aanwezig bent.
  • Voor koperblazers geldt dit niet altijd. We stellen hier repetitieschema's voor op en proberen deze zo goed mogelijk te volgen. Natuurlijk blijft enige flexibiliteit noodzakelijk, omdat vaak in de loop van het programma blijkt welke onderdelen meer en welke minder aandacht nodig hebben..
  • Meestal zijn de repetities voltallig. Soms zijn er groepsrepetities, afhankelijk van het programma. Deze vinden per instrumentgroep plaats, vaak onder leiding van professionele orkestmusici.
  • Een paar keer per jaar is er een repetitiedag op zaterdag. Ook proberen we eenmaal per jaar een repetitieweekend te hebben.

Repetities:

Woensdagavond om 20:00 uur

Hofkerk
Cort van der Lindenstraat 1
2613 WP  Delft

Concert bijwonen?

Aanmelden nieuwsbrief